Fotós szolgáltatások / Esküvői fotózás

Egy csodálatos nap, mely hónapokig vagy még több ideig tartó tervezés eredménye és amelyből nem marad más csak az emlékek, valamint az esküvői fotók. Házasokként már tudjuk, hogy az idő múlásával egyre nagyobb értékké válnak ezek a fényképek. Az esküvői fotózáson készült színes és fekete-fehér fotók lesznek majd szüleitek, gyermekeitek kedvencei is. Megismételhetetlen pillanatokat, érzelmeket adnak vissza azzal a sok-sok apró részletettel, ami akkor körülvett titeket.

Tovább a galériába

AZ ESKÜVŐ

Igyekszünk az összes pillanatot a legelőnyösebb perspektívából a legszebb fényekkel lencsevégre kapni, hogy gyönyörű esküvői fotók készüljenek. Esküvői fotósokként nagy figyelmet fordítuk a családi-baráti csoportképek, portré fotók készítésére. Észrevétlenül ott vagyuk minden fontos mozzanatnál. Megbeszélés szerint az előkészületektől az esküvői torta szervírozásáig, vagy még tovább.

AZ ESKÜVŐI FOTÓK

A legfontosabb számunkra, hogy minden esküvői fotózás a legnagyobb összhangban teljen! Ne egy kötelező feladatnak éljétek meg a velünk töltött időt, hanem egy-két nyugalomban együtt eltöltött órának. Nem fogunk sablonos merev beállításokat követni, ugrándozni hosszú perceken keresztül stb.. Az érzelmeket hangsúlyozzuk szép pillanatokkal! Az esküvő fotózás után a legszebb fényképekből fine-art albumok, papír képek és művészi vászon lenyomatok is készülhetnek.

AZ ESKÜVŐI FOTÓK ÁTADÁSA

Amennyiben a személyes átadásra nincs lehetőség, úgy a választott esküvői csomag tartalmát futárszolgálat kézbesíti minden kedves megbízónk otthonába.